MENÜ

Cehennem!

Arsenal'i Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlayan Beşiktaş'ı zorlu 90 dakikada taraftarı yalnız bırakmadı. 65 bin Kartal yaptığı tezahüratlarla İngilizler'e sahayı dar etti. Tur için umutlanan Siyah-Beyazlılar, şimdi Ada'ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Cehennem!

İngiliz devi Arsenal karşısında Şampiyonlar Ligi vizesi arayan Beşiktaş’ı dün gece taraftarı da yalnız bırakmadı. Yaklaşık 65 bin Kartal, yaptığı tezahüratlarla takımının itici gücü olurken, İngilizler’i adeta bunalttı. Coşkulu kalabalık, maçın başlamasına saatler kala tezahüratlarına Beşiktaş’a destek verdi. Gişelerde yaşanan sıkıntılar da, görevlilerin kalabalığı alternatif kapılara yollamasıyla çözülmeye çalışıldı. Bu arada İngiliz temsilcisi Arsenal’i, dün akşamki mücadelede yaklaşık 100 kadar İngiliz taraftar destekledi. Toplu halde polis eşliğinde stada gelen İngilizler, hep birlikte kale arkasındaki yerlerini aldı. Onların tribüne girdikleri anda da statta bulunan Beşiktaşlılar’dan büyük bir uğultu koptu.

Pankarta UEFA’dan yasak

Beşiktaş taraftarlarının maçtan önce hazırladığı ve üzerinde İtalyanca, “Zafer bizim” yazılı pankart, UEFA’nın engeline takıldı. Çarşı Grubu’nu simgeleyen işaret sebebiyle pankartın tribüne sokulmasına izin verilmedi. Mücadelenin geç saatte olması ve İstanbul’daki yoğun trafik sebebiyle Beşiktaşlı futbolseverlerin bazıları karşılaşmanın başını kaçırdı. Arsenal karşısında sergilenen futboldan memnun kalan Siyah-Beyazlı taraftarların İngiltere’deki rövanşa da büyük ilgi göstereceği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ