MENÜ

Aslan niyetine Roma

İki sezondur Galatasaray'ın aldığı Süper Kupa'ya göz koyan Fenerbahçe dev derbi öncesi son ciddi sınavına çıkıyor. İsmail Kartal yönetimindeki ilk maçında Yunanistan şampiyonu Olympiakos'u deviren Sarı-Lacivertliler, İtalyan devi Roma'yla bugün saat 21.45'te kozlarını paylaşacak.

Aslan niyetine Roma

Ersun Yanal’ın istifası ve sonrasında yaşananlarla kâbus gibi günleri geride bırakan, İsmail Kartal’la yepyeni bir sayfa açan Fenerbahçe, Olympiakos galibiyetiyle üzerindeki kara bulutları da dağıtmıştı. 4. yıldıza ulaşmak, Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmak isteyen Sarı- Lacivertliler’in yeni sezona başlarken en büyük hedefi ise 2 sezondur ezeli rakip Galatasaray’a kaptırılan Süper Kupa’yı müzeye götürmek. İsmail Kartal ve ekibi, Olympiakos’tan sonra; 25 Ağustos’taki dev randevu öncesi en ciddi provasını bugün verecek. Rakip Salih Uçan’ın kiralık olarak gittiği Roma. İtalyan devi karşısında hem futbolla hem de elde edilecek sonuçla taraftarını mutlu etmek isteyen Fenerbahçe, aynı zamanda da 6 gün sonra kozlarını paylaşacağı ezeli rakibine de gözdağı vermeyi planlıyor.

4 eksikli yolculuk

Fenerbahçe, sezon öncesi oynandığı 4 hazırlık maçında 2 galibiyet, 2 yenilgi aldı. Sarı-lacivertliler ayrıca, Soma’ya yardım turnuvasında 45’er dakikalık oynadığı iki maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Smartspor’dan canlı olarak yayınlanacak karşılaşmada sakatlıkları süren Diego, Egemen Korkmaz, Kadlec ve özel izinli olan Cristian Baroni oynamayacak.

FENERBAHÇE - ROMA


Stat: Roma Olimpiyat
Saat: 21.45
Yayın: D-Smart

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan. Gökhan, Alves, Bekir, Caner, Kuyt, Topal, Emre, Meireles, Sow, Emenike

Roma: Skorupski, Castan, Benatia, Somma, Ashley Cole, Nainggolan, Salih, Fiorenzi, Iturbe, Adem Ljajic, Totti

Haberin Devamı
YORUM YAZ