MENÜ

Timsah'ta arayışlar sürüyor

Jimmy Briand ve eşini Türkiye'ye davet eden Bursaspor Yönetimi, listedeki diğer isimlerle de irtibatı kesmedi. Güneş'in verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yeşil-Beyazlılar'ın birkaç gün içinde golcü sorunun çözeceği bildirildi.

Timsah'ta arayışlar sürüyor

Eşinin Bursa’ya gelmek istememesi nedeniyle transferi yılan hikayesine dönen Jimmy Briand’ı ailesiyle birlikte Türkiye’ye davet eden Bursasspor, listesindeki diğer isimlerle de temaslarını koparmadı. Fransız yıldızın ‘hayır’ demesi durumunda yurt dışında ve yurt içindeki forvet oyuncularına yönelmeyi planlayan Yeşil-Beyazlılar’ın birkaç gün içinde bu golcü arayışına nokta koymayı hedeflediği öğrenildi. Yönetimle bir araya gelen teknik direktör Şenol Güneş’in, ligin başmalasına kısa bir süre kaldığına dikkat çektiği kaydedildi. Başkan Recep Bölükbaşı’yla golcü oyuncu hakkında görüşen deyimli çalıştırıcının, “Zamanımız daralıyor, önlem alalım” dediği ifade edildi. Bunun üzerine transfer komitesini toplayan Bölükbaşı’nın bu hafta içerisinde golcü arayışlarına nokta konulmasını istediği ileri sürüldü.

Formalara ilgi çok az

Yeşil-Beyazlılar, yaklaşık bir ay önce satışa sunulan yeni sezon formalarından sadece 2 bin 200 adet civarında satıldığı öğrenildi. Ligin 3. haftasında oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasına kadar 5 bin adet forma satışı hedefleyen store yetkilileri, Yeşil-Beyazlı taraftarları forma almaya davet etti. Formaların büyük bedenleri 85 ve 90 lira olarak satışa sunulurken, küçük bedenleri ise 75 ile 80 liradan taraftara sunuldu. Passolig kartına tepki gösteren taraftarların, formalara da bu nedenle ilgisiz kaldığı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ