MENÜ

Costly Antep'e geliyor

Gaziantepspor hedefine ulaştı, Carlos Costly ile anlaşmaya vardı. Başkan İbrahim Kızıl'ın uzun süredir peşinde olduğu Honduraslı golcü yarın şehre gelecek, sağlık kontrolünden geçecek.

Costly Antep'e geliyor

Frankfurt’tan Emre Nefiz, VV Venlo’dan Oğuzhan Türk, Konyaspor’dan Semih Aydilek ve Kasımpaşa’dan Elyasa Süme’ye imza attıran Gaziantepspor, büyük bombayı patlattı. Honduras’ın Real Espana takımında forma giyen Carlos Costly ile el sıkıştı. İbrahim Kızıl’ın kadroya katmak için söz verdiği golcü oyuncu yarın şehre gelecek, sağlık kontrolünden geçerek kendisini Kırmızı- Siyahlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza atacak. Takımın başına Okan Buruk’un gelmesinin ardından yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan Güneydoğu temsilcisinin, 32 yaşındaki oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ülkesinin tek golünü attı

Honduras formasıyla Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda sahne alan Costly, ülkesinin tek golünü atmıştı. Grup aşamalarında Fransa, Ekvador ve İsviçre ile mücadele eden Orta Amerika temsilcisi, puan alamayınca bir üst tura çıkamamıştı. Söz konusu 3 karşılaşmada sadece Ekvador ağlarını havalandıran Honduras’ın tek sayısı da Costly’den gelmişti. 32 yaşındaki futbolcu milli takımı adına çıktığı 72 maçta toplam 32 gol kaydetti.

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ