MENÜ

Carlos'tan ültimatom

Yiğido'nun teknik patronu Cumhuriyet Kupası'nı hedef gösterdi.

Carlos'tan ültimatom

Takımını yeni sezona hazırlamak için yoğun mesai harcayan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, futbolculara gözdağı verdi. İdman sahasında öğrencileriyle bir toplantı yapan Carlas’un, bu turnuvaya büyük önem verdiği ve lig kadrosunu buna göre belirleyeceği ifade edildi.

Hollanda kampını tamamladıktan sonra yeni sezon hazırlıklarına tesislerinde devam eden Sivasspor’da teknik direktör Roberto Carlos rüzgarı esti. Ligin kısa bir süre sonra başlayacağına dikkat çeken Kırmızı-Beyazlı çalıştırıcı, idman öncesi öğrencileriyle bir toplantı düzenledi. Takımın genel durumundan memnun olduğunu ancak daha iyi olmaları gerektiğini her fırsatta futbolculara anlatan Brezilyalı futbol adamı, hafta sonu 4 Eylül Stadı’nda oynayacakları Cumhuriyet Kupası’nın lig kadrosunda belirleyici unsur olacağına değindi. Mersin İdmanyurdu, Adana Demirspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin katılacağı organizasyona büyük önem veren Carlos’un, “Artık daha iyi olmak durumundayız. Sizin gibi kaliteli bir futbolcu grubuyla çalıştığım için çok mutluyum. Ancak gevşeme gibi bir lüksümüz yok” diyerek takımı uyardığı bildirildi.

‘Kimse değişlmez değil’

“Oynayacağımız Cumhuriyet Kupası takımımız adına büyük önem taşıyor. Çünkü ligdeki kadromuzu buradan alacağımız sonuca göre belirleyeceğiz” diyen Carlos’un ayrıca bu konuda başkan Mecnun Otyakmaz’a da rapor verdiği öğrenildi. Cumhuriyet Kupası’ndan çıkacak sonuca göre transfere yönele bileceklerini Kırmızı-Beyazlı yönetime de bildiren Brezilyalı teknik adamın, bunu takımdan da gizlemediği kaydedildi. “Herkes elinden gelenin en iyisini yapsın. Ligin başlamasına kısa bir süre kalmış olabilir ama transfer devam ediyor. Hiç kimse değişilmez değil. Kimsenin gözünün yaşına bakmam” ikazını yaptığı öğrenildi. Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar, bugün yapacağı çalışmayla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ