MENÜ

Timsah'ta yine yeniden Jimmy Briand

Fransız golcünün eşinin Bursa'ya gelmeyi reddetmesi üzerine harekete geçen Yeşil-Beyazlılar, transfer için Briand çiftini kente davet etti. Daha önce menaceri ve 29 yaşındaki gülcüyle el sıkışan Timsah, şimdide yengeyi ikna turlarına başlayacak.

Timsah'ta yine yeniden Jimmy Briand

Teknik dirketör Şenol Güneş’in özellikle kadroda görmek istediği Jimmy Briand’ı renklerine katmayı planlayan Bursaspor, transferle ilgili son hamlesini de yaptı. Daha önce menaceriyle birlikte Türkiye’ye gelen Fransız golcüyle el sıkışan Yeşil-Beyazlılar’ın şimdi de bayan Briand’ı kente davet ettiği öğrenildi. Yöneticilerin, son görüşmede Briand ve eşini Bursa’ya davet etti. Çift ise bu teklife olumlu yanıt verdi. Briand, eşiyle birkaç gün içinde Bursa’ya gelip yöneticilerle yeniden görüşecek, kenti ve kulübün imkanlarını gördükten sonra kararını yönetime bildirecek. Başkan Recep Bölükbaşı’nın, Briand’ın olumsuz yanıt vermesi halinde forvet hattı için düşünülen alternatif isimlere yöneleceği ve kısa sürede golcü transferini sonuçlandırmak istediği öğrenildi. Timsah, geçtiğimiz sezon Olympique Lyon’da forma giyen tecrübeli golcüyü ikna etmesi halinde bonservis bedeli ödemeyecek.

TFF’ye göre Josue 33 yaşında!

Bursaspor’un Porto’dan kiraladığı 23 yaşındaki Josue Filipe, TFF’nin resmi sitesinde 33 yaşında gösterildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesi, Yeşil-Beyazlılar, Portekiz temsilcisi Porto’dan sezon sezonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı genç yıldız Josue Filipe’nin doğum tarihini 17 Eylül 1990 yerine, 17 Eylül 1980 olarak kayıtlarına düştü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ