MENÜ

Rize'den Holosko'ya kanca

Güçlü kadrosuna takviye planları yapan Çaykur Rizespor'un, Beşiktaş'ın Slovak yıldızı Filip Holosko'yu listeye aldığı öğrenildi. Teknik direktör Mehmet Özdilek'in alınması yönünde rapor verdiği golcü için Siyah-Beyazlılar'dan haber beklediği bildirildi.

Rize'den Holosko'ya kanca

Transferi büyük bir titizlikle sürdüren Çaykur Rizespor, forvet hattını güçlendirmek için girişimlere başladı. Antalyaspor’dan Murat Duruer’le Giray Kaçar’ı renklerine bağlayan Karadeniz temsilcisinin şimdi de Beşiktaş’ın Slovak yıldızı Filip Holosko’yla ilgilendiği ortaya çıktı. Teknik direktör Mehmet Özdilek’in listesindeki isimlerin başında gelen 30 yaşındaki oyuncu için Siyah-Beyazlılar’a haber gönderen Yeşil-Mavililer’in İstanbul’dan gelecek habiri beklemeye başladığı vurgulandı. Beşiktaş’ın onursal başkanı Süleyman Seba’nın vefatı nedeniyle görüşmelerin şimdilik askıya alındığı kaydedilirken, önümüzdeki haftadan itibaren transferin netlik kazanacağı ileri sürüldü. Feyenord’la oynanan UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında görev vermediği Holosko hakkında teknik direktör Slaven Bilic’ten rapor isteyeceği öğrenildi. Önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek olan Slovak oyuncunun ise bu teklife nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor.

Turgut’tan vazgeçilmedi

Oynadıkları hazırlık maçlarında özellikle hücum hattına takviye yapılması yönünde yönetime rapor veren deneyimli çalıştırıcının, Turgut Doğan Şahin konusunda da ısrarcı olduğu bildirildi. Kayseri Erciyesspor’un da gündeminde bulunan 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu için temaslarını sürdüren Karadeniz ekibinin, bu isimleri kadrosuna dahil etmesi halinde transferi noktalayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ