MENÜ

Bayern Münih rahat turladı: 1-4

Almanya Federasyon Kupası maçında Bayern Münih, Preussen Münster'i 4-1 mağlup etti. Bayern Münih'in gollerini Mario Götze (19'), Thomas Müller (29'), David Alaba (52') ve Claudio Pizarro (73') kaydederken Preussen Münster'in tek golünü Rogier Krohne (89' pen.) attı.

Bayern Münih rahat turladı: 1-4

Almanya Federasyon Kupası maçında Bayern Münih, Preussen Münster deplasmanına konuk oldu. Maça hızlı başlayan konuk ekip Bayern Münih 19. dakikada Mario Götze'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra Thomas Müller rakip fileleri havalandırarak skoru 2-0'a getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da etkili olan Bayern Münih, David Alaba'nın 52. dakikada golü ile farkı 3'e çıkarttı: 3-0. Dakikalar 73'ü gösterirken bu kez sahneye Claudio Pizarro çıktı ve Bayern Münih'i 4-0 öne geçirdi. Maçın bitimine 1 dakika kala ev sahibinde Rogier Krohne takımının tek golünü kaydetti. 90. dakikada Preussen Münster takımında Marc Heitmeier kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Bayern Münih, Preussen Münster'i 4-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ