MENÜ

Kazım resmen Feyenoord'da

Bursaspor'un 27 yaşındaki kanat oyuncusu Colin Kâzım Richards, Hollanda Eredivise ekiplerinden Feyenoord'a kiralandı

Kazım resmen Feyenoord'da

Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği isimlerden olan Colin Kazım Richards, önümüzdeki sezon Hollanda'da top koşturacak.

Haberin Devamı

Hem Feyenoord hem de Bursaspor oyuncunun 1 yıllığına kiralanması konusunda mutabakata varıldığını resmen duyururken Colin Kazım Richards da De Kuip stadında kendisi için gerçekleştirilen törenle resmi imzayı attı.

Dördüncü kez kiralanıyor

Türk futboluna 2007 yılında Fenerbahçe ile merhaba diyen Kazım, 2010 yılında Fransız kulübü Toulouse'a kiralanmış, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi feshediltikten sonra ise Galatasaray'a imza atmıştı.

Sarı Kırmızılı kulüpte de beklentileri tam olarak karşılayamayan milli futbolcu ilk olarak 2011 yılında Olympiakos'a kiralanmış, Yunanistan'da da tutunamayınca devre arasında bu kez kiralık olarak West Ham United'ın yolunu tutmuştu. Döndükten sonra da Galatasaray'ın kadro planlarında kendisine yer bulamayan Kazım 2012/2013 sezonunu ise Blackburn Rovers'ta tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon başında 250 bin euro karşılığında Galatasaray'dan Bursaspor'a transfer olan Kazım, Yeşil Beyazlılar ile 4 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

YORUM YAZ