MENÜ

Avni Aker'de gol yok: 0-0

Trabzonspor, yeni sezon açılış maçında Bursaspor'la yaptığı hazırlık maçından 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Avni Aker'de gol yok: 0-0

Trabzonspor, yeni sezonu Bursaspor ile yaptığı hazırlık maçıyla açtı. Maçtan önce görkemli bir açılış yapan Bordo Mavililer, yeni transferlerini taraftarlara tanıttı. Hüseyin Avni Aker'e akın eden Trabzonsporlu taraftarlar, takımlarına büyük destekte bulundu. Ayrıca Bursaspor'da teknik direktörlük yapan Trabzonspor'un efsana isimlerinden Şenol Güneş, maç öncesinde taraftarlardan büyük bir alkış aldı. Trabzonspor Onur, Zeki, Belkalem, Medjina, İshak, Bosgingwa, Fatih Atik, Malouda, Sefa Yılmaz, Gökhan Karadeniz, Cardozo 11'yle saha çıktı. Bursaspor ise Harun, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, Şener, Aziz Eraltay, Bekir, Ozan Tufan, Traore, Volkan Şen, Ferhat Kiraz, Fernandao 11'yle mücadeleye başladı.

Maçın ilk yarısında Kayserispor'dan transfer edilen Sefa Yılmaz, sakatlanarak yerini bir başka transfer Salih Dursun'a bıraktı. İlk yarıda her iki takım da karşılıklı ataklar gerçekleştirdi. Bursaspor'un ilk devrede tek net pozisyonu vardı. Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak gol izni tanımadı. İlk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda Bursaspor daha etkili gelen takımdı. Trabzonspor da rakip kaleye etkili ataklar gerçekleştirdi. Ancak 90 dakikanın sonunda gülen olmadı ve maç 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ