MENÜ

NBA 29 Ekim'de başlayacak

NBA'de yeni sezon, şampiyon San Antonio Spurs'ün de sahaya çıkacağı 3 maçla start alacak

NBA 29 Ekim'de başlayacak

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) 2014-15 sezonu, 29 Ekim’de sabaha karşı oynanacak 3 maçla başlayacak.

NBA’in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, geçen yıl San Antonio Spurs’ün şampiyonluğuyla tamamlanan ligin yeni sezonunun ilk gününde, Spurs ile Dallas Mavericks, New Orleans Pelicans ile Orlando Magic ve Los Angeles Lakers ile Houston Rockets takımları karşılaşacak.

Transfer sezonunda, 2 kez şampiyonluk yaşadığı Miami Heat’ten ayrılarak eski takımı Cleveland Cavaliers’a giden yıldız basketbolcu LeBron James, Cavaliers formasıyla parkeye ilk kez 31 Ekim’de adım atacak. Cavaliers, all-star forvet Carmelo Anthony’nin takımı New York Knicks’i ağırlayacak.

"NBA Global Games" kapsamında 2 karşılaşma, ABD ve Kanada sınırları dışında yapılacak. 13 Kasım’da Minnesota Timberwolves ile Houston Rockets, Meksika’nın başkenti Mexico City’de, 15 Ocak’ta da Milwaukee Bucks ile New York Knicks, İngiltere’nin başkenti Londra’da karşı karşıya gelecek.

All-Star maçı, 16 Şubat 2015 tarihinde New York kentindeki Madison Square Garden’da gerçekleştirilecek. 30 takımın 82’şer maça çıktığı normal sezon, 16 Nisan’da sona erecek. Play-off’ların 19 Nisan’da başlayacağı 2014-2015 NBA sezonunun final serisi ise haziran ayında yapılacak.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ