MENÜ

Rize'den Turgut atağı

Yeni sezonda korkulu rüya görmek istemeyen Çaykur Rizespor, transferde vites yükseltti. Karadeniz temsilcisi, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Turgut Doğan Şahin'i kadrosuna katmak adına harekete geçti. 26 yaşındaki kanat oyuncusunun da Yeşil-Mavililer'e sıcak baktığı öğrenildi

Rize'den Turgut atağı

Gaziantepspor’dan Trabzonspor’a transfer olan ancak teknik direktör Vahid Halilhodzic’in kadroda düşünmediği isimler arasında yeralan Turgut Doğan Şahin’le Çaykur Rizespor’un ilgilendiği öğrenildi. Her iki kanatta da oynayabilen 26 yaşındaki oyuncu için görüşmelerin başladığı bildirildi. Önceki akşam Alman temsilcisi Stuttgart’la oynanan karşılaşmada takımda güçlendirilmesi gereken bölgelerle ilgili bir rapor hazırlayan teknik direktör Mehmet Özdilek’in yönretimden özellikle forvet hattına takviye yapılmasını istediği bildirildi. Turgut’u renklerine katmak isteyen Yeşil-Mavililer’in Trabzonspor’un kapısını çalacağı ifade edildi. Ancak Çaykur Rizespor, bu transferde çok rahat değil... Zira Kayseri Erciyesspor’un da Bordo-Mavili kramponla ilgilendiği iddia edildi. Halilhodzic’in kadro dışı bıraktığı 7 isimden biri olan Turgut’un ise iki kulüpten birini tercih edeceği belirtildi. Trabzonspor’un Turgut konusunda nasıl bir politika uygulayacağı merak edilirken, Turgut’un ise tercihini Karadeniz temsilcisinden yana kullanacağı ileri sürüldü.

‘Arayış içindeyiz’

Avusturya kapmının çok verimli devam ettiğini dile getiren basın sözcüsü Aykut Ferah, bugüne kadar yapılan çalışmalarda takım olma adına önemli adımlar attıklarını söyledi. Kampın 12 Ağustos’a kadar devam edeceğini belirten Yeşil-Mavili idareci şunları söyledi: Oynadığımız iki hazırlık maçında Fulham’a 1-0 kaybederken, Stutgart ile 1-1 berabere kaldık. Heri ki maçta da zaman zaman oyunun üstünlüğünü elimizde tuttuk, iyi işler yaptık. Her iki hazırlık maçı da zor ve iyi sınav oldu. Hazırlık maçları doğru yolda olduğumuzu gösterdi.” İsim vermeden transfer konusuna da değinen Ferah, “Hocamızın raporu doğrultusunda hareket ediyoruz. İyi bir kadromuz var ve bunu daha da güçlendirmek için arayışlarımız sürüyor. Çaykur Rizespor geçen sezonlardan çok daha farklı ve güçlü bir görüntü çizecek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ