MENÜ

Ömer Şişmanoğlu Eskişehir'de

Eskişehirspor'da mutlu son. Kırmızı-Siyahlılar, Beşiktaş'ın bırakmaya yanaşmadığı Ömer Şişmanoğu için Siyah-Beyazlı takımı ikna etti. 25 yaşındaki forvet bir sezon Es Es'te kiralık olarak forma giyecek.

Ömer Şişmanoğlu Eskişehir'de

Süper Lig’de çok sayıda takımın peşinden koştuğu Ömer Şişmanoğlu’nu Beşiktaş bırakmama kararı almıştı. Çaykur Rizespor, Mersin İdmanyurdu ve Balıkesirspor’la ismi anılan başarılı hücumcunun en ciddi talibi Eskişehirspor’du. Mutlu sona ulaşan taraf da Kırmızı-Siyahlılar oldu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın kesin olarak kadrosunda görmek istediği futbolcu için Es Es’in temasları olumlu sonuçlandı. Önce oyuncuyla anlaşan Eskişehirspor, akabinde Siyah-Beyazlı kulübü de ikna etmeyi başardı. Antalyaspor’dan geldiği Beşiktaşta beklentileri tam olarak karşılayamayan Ömer Şişmanoğlu, 1 sezonluğuna Eskişehirspor’a kiralandı. Oyuncunun yeni takımında alacağı ücret konusunda bir açıklama yapılmazken transfer Eskişehirspor’un resmi sitesinden şu ifadelerle duyuruldu: “Kulübümüz, Ömer Şişmanoğlu’nun 1 yıl kiralanması konusunda Beşiktaş’la anlaşmaya varmıştır.”

Welliton çıkmaza girdi

Es Es’in uzun süre transfer gündeminde yer alan bir diğer isim Welliton’un tam olarak gündemden çıktığı öğrenildi. Futbolcuyu ikna etmeyi başaramayan Eskişehir’in rotayı yeni bir yabancıya çevireceği belirtildi. Bu arada Welliton’un da Portekiz 1. Lig ekipleriyle görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Avusturya’da tam gaz mesai

Eskişehirspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. Yoğun tempoda yapılan çalışmaların dünkü etabında teknik direktör Ertuğrul Sağlam idaresinde yaklaşık 60 dakika süren özel bir antrenman uygulandı. Çalışmada otel çevresindeki ormanlık alanda kros ve yaygın dayanıklılık idmanı yapıldı. Kırmızı- Siyahlı takım, günün ikinci çalışmasını da akşam saatlerinde antrenman sahasında gerçekleştirdi. İkinci idmanın takti ağırlık topla çalışma olduğu belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ