MENÜ

Aslan'da kritik hafta

Cim Bom, transfer mesaisinde final hamlelerine başlıyor. Sarı-Kırmızılılar'a en yakın isimler; Tarık, Erkan, Mevlüt ve Campbell... Ancak borsaya bildirilecek hiçbir yıldız taraftarı şaşırtmaz.

Aslan'da kritik hafta

Galatasaray transfer sezonunun en renkli günlerini yaşamaya hazırlanıyor. Olcan Adın ve Sinan Bolat’ı transfer eden Sarı-Kırmızılı ekibin bu hafta final hamlelerini yapması bekleniyor. Taraftarı beklentiye sokan Ünal Aysal ve ekibinin transferi için pazarlık yaptığı 4 isim var: Tarık Çamdal, Erkan Zengin, Mevlüt Erdinç ve Joel Campbell. Tarık ve Erkan için Eskişehirspor’la biraz gergin, bolca blöf olan bir pazarlık süreci söz konusu! Ancak iki taraf da sıkıldı. Orta yolun bulunması an meselesi.

Wenger’i ikna çabası

Mevlüt gelmeye hazır, kulübü Saint Etienne’le yapılan görüşmeler son aşamada. Yabancı için ilk aday ise bonservisi Arsenal’de olan Joel Campbell. Yönetim, son 3 sezondur başka kulüplere kiralanan Kosta Rika’lı genç forvet için Arsenal’le anlaştı, teknik direktör Arsene Wenger’e takıldı. Fransız teknik adamın, Campbell’ı Türkiye yerine başka bir Avrupa ülkesine yollamak istemesi planları bozdu. Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi kozuyla ikna peşinde. Wenger onay verdiği takdirde yıllık 1 milyon Euro kiralama ücreti ile transferin bitmesi bekleniyor.

İtalyan şaşırtmaz!

Listedeki bu 4 isim için görüşmeler sürse de teknik direktör Cesare Prandelli’nin transferini istediği başka oyuncular olduğu biliniyor. Özellikle İtalya’dan yapılacak bir transfer kimseyi şaşırtmayacak gibi...

Haberin Devamı
YORUM YAZ