MENÜ

Ertuğrul Sağlam: Sezona tam hazır gireceğiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avusturya'daki kamp ortamının gayet iyi olduğunu ve sezona tam hazır gireceklerini bildirdi.

Ertuğrul Sağlam: Sezona tam hazır gireceğiz

Sağlam, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Avusturya’daki kampın fiziksel anlamda ve oyun sistemini yerleştirme adına gerçekleştirilen çalışmalarla devam ettiğini kaydetti. Kampta hazırlık maçları yapmaya başladıklarını belirten Sağlam, şöyle konuştu:

"Dün Bundesliga’nın önemli ekiplerinden Stuttgart ile oynadık. Maçın ilk yarısı daha iyiydi. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız ofansif anlamdaki sıkıntıları gidermek biraz zaman alacak ama takım savunması olarak performansımız ve oyuncularımızın isteği beni memnun etti. Önümüzde bir ay gibi bir süre var. Çalışmalarımıza devam edeceğiz, eksikliklerimizi gidereceğiz. Maçın ikinci yarısından sonra ofansif olarak biraz hareketlendik ama oyuncu değişikliklerinden sonra bir koordinasyon bozukluğu yaşadık ve yediğimiz goller oldu. Dünkü oyundan, oyuncularımızın isteğinden, takım olma arzularından ve takım savunmasından son derece memnunum. Kamp ortamımız gayet iyi, sezona tam hazırlanmış olarak gireceğiz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ