MENÜ

Periler Bormio'da

12 Dev Adam'ın ardından Potanın Perileri de güç depolamak için, İtalyan Alpleri'ndeki Bormio kentinde kampa girdi. Abdi İpekçi'de yaptıkları iki haftalık antrenman sonrası hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Ay-Yıldızlılar, buradaki ilk idmanına dün çıktı

Periler Bormio'da

Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek Dünya Şampiyonası’na hazırlanan A Milli Kadın Basketbol Takımımız, hazırlıklarını Bormio’da sürdürüyor. Güç depolamak için 12 Dev Adam’dan sonra İtalya’ya giden Potanın Perileri de dün ilk idmanına çıktı. Antrenmanda kondisyon ağırlıklı uygulamalar üzerinde duruldu. Coach Ceyhun Yıldızoğlu, “İlk dönem antrenmanlarını planlı bir şekilde adaptasyon süreci olarak planlamıştık. Şu anda ne durumda olduğumuz daha iyi biliyoruz. Buna göre burada daha yoğun bir yükleme planı uygulayacağız” ifadelerini kullandı. Kamp sonuna kadar kondisyon açısından maç yapmaya hazır hale gelmeyi planladıklarını aktaran deneyimli başantrenör ayrıca, “Burada hep beraber olacağız. Sadece kamp ve antrenman yapacağımız tesisler ile kalacağımız yer olduğu için işimize daha iyi odaklanacağız. Kızlar beraber daha fazla zaman geçecekler. Mutlaka takım kimyasına olumlu etkisi olacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Hazırlık maçı 22 Ağustos’ta

Bormio kampı sonrası ilk hazırlık maçını ise İstanbul’da 22 Ağustos’ta başlayacak Zafer Kupası’nda Brezilya’ya karşı oynayacak Milliler’in aday kadrosunda şöyle: Işıl, Tuğçe, Bahar, Olcay, Burcu, Deniz, Begüm, Ayşegül, Hollingsworth, Simay, Tuğba, Sanders, Esmeral, Esra, Şaziye , Birsel, Nevriye, Cansu, Tilbe.

Haberin Devamı
YORUM YAZ