MENÜ

Mitroglou bekleniyor

Mitroglou'yla her konuda anlaşan Trabzonspor, oyuncunun kulübü Fulham'ı da ikna etmek üzere. İngiliz ekibiyle kalan pürüzlerin giderilmesi an meselesi. Yunan forvet de Bordo-Mavili formayı giymek için gün sayıyor.

Mitroglou bekleniyor

İshak Doğan ve Musa Nizam’da mutlu sona ulaşan Trabzonspor, taraftarın sabırsızlıkla beklediği forvet transferini de gerçekleştiriyor. Bordo- Mavililer, dün FANATİK’in yazdığı gibi Fulham’ın tecrübeli golcüsü Mitroglou ile her konuda anlaşmaya vardı. 26 yaşındaki oyuncu, Fırtına’nın şartlarını kabul etti. Gözler ise oyuncuyla 2018’e kadar sözleşmesi bulunan İngiliz ekibine çevrildi. Çünkü Fulham, Olympiakos’tan 7.2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı futbolcuyu en az zararla elden çıkarmaya çalışıyor. Bu durum da Trabzonspor’un işini uzatıyor. Ancak FANATİK’in edindiği son bilgiye göre Bordo-Mavililer, Mitroglou’dan sonra Fulham’ı da ikna etmek üzere. Tarafların pazarlıklarda sona yaklaştığı, arada yalnızca 1 milyon Euro’luk bir fark kaldığı bildirildi.

Başkan keseyi açtı!

Haberin Devamı

Listedeki isimlerin tek tek farklı kulüplere imza atması nedeniyle pek alternatif şansı kalmayan Trabzonspor Yönetimi bu nedenle şartları zorlayacak. Başkan Mitroglou’nun elden kaçmaması için kesenin ağzını açacak. Yunan forvetin de aynı Musa ve İshak’ta olduğu gibi Trabzon’daki 3. etap çalışamalarına kadar yetiştirilecek.




YORUM YAZ