MENÜ

Komando kampı başlıyor

Takımdaki hız ve tempo sorununa fena halde kafayı takan Prandelli, ikinci etap kamp çalışma programını yeniden düzenledi. Sarı-Kırmızılı takımı tam anlamıyla bir komando kampı bekliyor

Komando kampı başlıyor

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dün akşam yapılan antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam eden Galatasaray, 6 Ağustos’taki Atletico Madrid maçının ardından ikinci etap kamp çalışmaları için yurt dışına çıkacak.

Teknik direktör Cesare Prandelli, bu etap için özel bir program hazırladı. Takımdaki hız ve tempo sorununa fena halde kafayı takan tecrübeli hoca, oyuncuların fiziksel seviyesini yükseltmek için yükleme yapmaya devam edecek. Yeni sezon öncesi Sarı-Kırmızılı takımı tam anlamıyla bir komando kampının beklediği ifade ediliyor.

Prandelli özellikle bekler ve açık oyuncuları olmak üzere kanatlardaki 4 futbolcunun çok süratli olmasını istiyor. Telles ve Veysel’den sürekli bindirme yapmalarını talep eden deneyimli hoca, Bruma ve Olcan’ın da top rakibe geçtiğinde pres yapmalarını ve geriye dönerek savunmaya destek vermelerini bekliyor.

Olmazsa olmaz unsurları

Stoperlerin topu oyuna çabuk sokması, orta sahadaki merkezin top kaptırıldığında anında prese başlayarak topu çabuk geri kazanması, ileri uç elemenlarının hep hareketli olması gibi yüksek kondisyon gerektiren unsurlar, Prandelli’nin olmazsa olmazları. Hocanın, geçen sezon yapılan fiziksel çalışmalardan pek de memnun kalmadığı, ancak takım üzerindeki olumsuz bir psikolojinin de bu yavaşlamaya yol açmış olma ihtimalini düşündüğü bildirildi. İtalyan teknik adam, sorunları çözmek için ekibiyle koordineli olarak çalışıyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ