MENÜ

Karabük'ten UEFA yemini

Tarihinde ilk kez Avrupa arenasında sahne alan Kırmızı-Mavililer, Rosenborg'u elinden kaçırdı. Ancak Tolunay Kafkas ve ekibi artık rövanş için daha cesur ve umutlu. Yönetim de özel primlerle takımı ateşleyecek, 7 Ağustos'taki maça camia seferberlik ilan edecek.

Karabük'ten UEFA yemini

Tolunay Kafkas idaresinde çok başarılı bir sezonu geride bırakan Karabükspor, tarihinde ilk kez çıktığı Avrupa sınavından umutlu ayrıldı. Taraftarı önünde Norveç temsilcisi Rosenborg’u konuk eden
Kırmızı-Mavililer, yakaladığı net fırsatlardan yararlanamadı, bir kez de direğe takıldı. Karabükspor’un ortaya koyduğu futbol, taraftarı ve yönetimi umutlandırırken, teknik direktör Tolunay Kafkas başta olmak üzere takım da cesaretlendi. Norveç Ligi’nde tam 13 kez şampiyonluk yaşayan Rosenborg’a neredeyse hiç pozisyon vermeyen, buna karşılık eksiklere rağmen üstün bir oyun sahaya yansıtan Karabükspor’da camia artık tura daha çok inanıyor.

Tura özel prim
Tolunay Kafkas’ın bu karşılaşma öncesi en büyük korkusu tecrübesizlikti. Ancak Avrupa deneyimi katbekat fazla olan Rosenborg’u elinden kaçırdıklarını düşünen Kafkas, ekibini ikinci karşılaşmaya mutlak tur vizesi için hazırlayacak. Yönetimin de önceki akşamki maçın ardından takıma güveni arttı. İdareciler, tur biletinin alınması halinde ekibe özel bir prim verme kararı aldı.

Yönetim keseyi açıyor
Bunun yanı sıra bu sezonki ilk resmi maçını Rosenborg’la oynayan Mavi Ateşler, aynı zamanda eksik görülen bölgeler için takviye çalışmalarına başladı. FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre, Tolunay Kafkas’la konuşan yönetim, turun geçilmesi halinde en az 3 transfer sözü daha verdi. Buna göre Kırmızı-Mavililer, hücum bölgesine 2, orta sahaya da en az 1 takviye daha yapacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ