MENÜ

Kanarya'nın rakibi Sevilla

Fenerbahçe, hazırlık maçlarındaki en önemli sınavını bu akşam verecek. Kanarya, Avrupa Ligi'nin son şampiyonu İspanyol ekibi Sevilla ile Danimarka'da kozlarını paylaşacak. 21.30'daki maç, Smartspor'dan yayınlanacak

Kanarya'nın rakibi Sevilla

Yeni sezona en iyi şekilde girmek isteyen şampiyon Fenerbahçe, bu akşam üçüncü hazırlık maçında İspanyol ekibi Sevilla ile karşı karşıya gelecek. İlk maçında Sepahan'ı 1-0'la geçen Sarı-Lacivertliler, ardından ise İngiltere'de Sheffield United'la oynadığı maçı 2-1 kaybetmişti. Ancak Kanarya, Avrupa Ligi'nin son şampiyonuna karşı oynayacağı mücadeleye çok daha farklı gözle bakıyor. Finalde Benfica'yı mağlup ederek kupayı havaya kaldıran Sevilla'nın kadrosunda, olombiyalı forvet Bacca, Portekizli kaleci Betto ve kanat oyuncusu Jose Antonio Reyes gibi önemli isimler yer alıyor.

Danimarka'nın Kopenhag kentindeki Brondby Stadı'ndaki mücadele saat 21.30'da başlayacak ve Smartspor ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Devler Ligi'nde elemişti...

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe, 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda rakibini ilk maçta evinde 3-2 yenmiş, deplasmanda ise 3-2 mağlup olmasına rağmen penaltı atışlarında 3-2'lik üstünlük kurarak, rakibini kupanın dışına itmişti. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, sahaya kafasındaki ideal 11 ile çıkacağı ve güçlü rakibine karşı farklı sistemler deneyerek, birçok oyuncusunun son durumunu görme şansı yakalayacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ