MENÜ

Galatasaray'ın Henry'si olacak

Galatasaray'ın 1 sezonluğuna kiralamak için uğraştığı Joel Campbell, idolünün Thierry Henry olduğunu ve onu örnek alarak gelişmeye çalıştığını açıkladı. Kosta Rika'lı yıldız geleceğiyle ilgili de ipuçları verdi.

Galatasaray'ın Henry'si olacak

Kosta Rika Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda yıldızını parlatan Joel Campbell, Galatasaray’ın radarına girmişti. Prandelli’nin çok istediği 22 yaşındaki futbolcunun 1 sezonluğuna kiralanması planlanıyor. Arsenal ile Galatasaray arasındaki görüşmeler devam ederken, genç yetenek İngiliz basınına açıklamalarda bulundu. Futbola başladığı günlerde Henry’nin Arsenal forması giydiğini belirten Campbell, “Bugüne kadar seyrettiğim en önemli golcü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ronaldo da dünyanın en iyi oyuncuları arasındaydı ama benim favorim ve idolüm her zaman Henry oldu. Eğer çok iyi bir santrfor olmak istiyorsanız, Henry’yi örnek almanız gerekir. Arsenal oynadığı futbolla her zaman benim en çok beğendiğim takımdı. Onları seyrederken büyük bir zevk alıyordum. Bana kadroda şans verdikleri için çok mutluyum” dedi.

Milan, Everton, Newcastle...
Kendisine gelen transfer teklifleriyle ilgili de yorum yapan Campbell, “Premier Lig dünyanın en iyi ligi. En büyük rüyam burada oynamaktı. Bunun için yeterli kalitede olduğuma inanıyorum. Avrupa’da değişik takımlarda 100 maça çıktım. 36 kez milli takımda oynadım. Premier Lig’de oynamak için hazırım” ifadesini kullandı. Ancak Arsenal, hücum hattındaki fazlalık nedeniyle Campbell’ı elden çıkarmaya çalışıyor ve Galatasaray’ın dışında Milan, Everton ve Newcastle gibi kulüpler de onu istiyor.

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ