MENÜ

Ba rövanşta 45 dakika

Kara Kartal'ın deneyimli teknik adamı Slaven Bilic, takımın yeni gol makinesi Demba Ba'nın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ba rövanşta 45 dakika

Feyenoord'la oynanan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oyuna 59. dakikada Oğuzhan Özyakup'un yerine dahil olan ve ortaya koyduğu futbolla beğeni kazanan yıldız futbolcunun, eksiklerinin bulunduğunu söyleyen Hırvat çalıştırıcı, "Demba Ba, kalitesini henüz ilk resmi maçında ortaya koydu. Yeni sezonda en önemli silahlarımızdan birisi olacak. Kendisini tam olarak hazır hale gelmeden 90 dakika kullanmayı düşünmüyorum. 6 Ağustos'ta oynayacağımız rövanş maçında ona ikinci yarıda görev vermeyi planlıyorum" dedi.

‘Çift forvetle oynayacağız’


Yeni sezon öncesinde forvet hattında Demba Ba, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu gibi isimlerin bulunmasından dolayı takım taktiğinde değişiklik yapacağını söyleyen Bilic, "Gelecek sezonda Beşiktaş çift forvetle oynayacak. Hücum hattında çok önemli isimlere sahibiz ve bunu kesinlikle değerlendirmeyi planlıyorum" diye konuştu.

'Son treni kaçırmayacağız'

Süper Lig'de geçen sezonda yaptıkları bir takım hatalardan dolayı Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiş biletini Galatasaray'a kaptırdıklarını belirten deneyimli teknik adam, ellerindeki son şansı değerlendireceklerini söyledi. Bilic, "Elimizde Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için son bir fırsat var. Feyenoord'u deplasmanda devirerek bu yolda ne kadar iddialı olduğumuzu gösterdik. İkinci maçta da rakibimize boyun eğmeyip son treni kaçırmamak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ