MENÜ

Süper oynadılar!

Kara Kartal'ın Başkanı Fikret Orman, “Feyenoord karşısında ortaya konulan futbolu takdir etmemiz gerekiyor. Futbolcularımız, süper bir performans sergilediler” dedi. Orman, Fernandes ve Hugo Almeida hakkında da konuştu.

Süper oynadılar!

Siyah-Beyazlılar’ın Başkanı Fikret Orman, Feyenoord karşısında alınan galibiyetin ardından son derece mutluydu. Fikret Orman, “Beşiktaş büyük takım. Birkaç transfere bakmadan iyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. Elbette 10 numara transferi için elimizden geleni yapıyoruz. Takımımızın, Feyenoord karşısında ortaya koyduğu futbolu takdir etmemiz gerek. Futbolcularımız aslanlar gibi sahaya çıkıp, süper oynadılar. Hepsini alınlarından öpüyorum. 2-1 iyi bir sonuç ama havaya girmeden rövanşta işi bitirmeliyiz. Taraftarlarımıza verdiğimiz bu güzel bayram hediyesinin devamı gelecektir. Herkesi Olimpiyat Stadı’na, yeni bir seyirci rekoru kırmaya davet ediyorum” dedi.

‘En büyük pişmanlığım’

Öte yandan Orman, Feyenoord’un yeni sezon öncesi 4 oyuncusunu satıp, 34 milyon Euro gelir elde etmesinin hatırlatılması üzerine, “Özellikle Hollanda ve Belçika’daki takımlar bu işi çok iyi yapıyorlar. Bizim son dönemde gelir elde edeceğimiz tek isim olarak Manuel Fernandes vardı. Başkanlık süremdeki en büyük pişmanlıklarımdan biri, sözleşmesi bitmeden Fernandes’i satmamamdır. Daha önce de söylediğim gibi, ona geçen sezon aldığı paranın bir kuruşunu bile helal etmiyorum” dedi. Hugo Almeida’nın da hâlâ takım aradığını belirten Başkan Orman, “Bizim verdiğimiz yıllık 2.5 milyon Euro’yu beğenmiyordu. Şimdi 800 bin Euro’ya takım arıyor” ifadelerini kullandı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ