MENÜ

Moussa Sow için dünyaları reddetti

Monaco, Al Jazira ve Al Shabab Fenerbahçe'nin kapısını çaldı, Moussa Sow için 12 milyon Euro teklif edildi. Ancak Aziz Yıldırım bu parayı elinin tersiyle geri çevirdi.

Moussa Sow için dünyaları reddetti

Yıllık ücreti bu sezon azalacağı için Moussa Sow’un mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği öne sürülmüştü. Bu haberlerin ardından birçok takım Senegalli yıldız için sıraya girdi. Fransız devi Monaco, Birleşik Arap Emirlikleri’nin zengin kulüplerinden Al Jazira ve Suudi Arabistan’ın Al Shabab takımı, teklif yapan ekipler oldu. Bu üç takımın Fenerbahçe’nin kapısını 10 ile 12 milyon Euro arasında değişen rakamlarla çaldığı kaydedildi. Ancak Moussa Sow’un, “Takımımda çok mutluyum. Ayrılmak gibi bir niyetim yok. Tek amacım dördüncü yıldızı takmak” ifadelerini kullanması sonrası Aziz Yıldırım bu tekliflerin tamamını geri çevirdi.

17 milyon Euro!

Yıldırım’ın, Sow’u isteyen takımlara, oyuncunun sözleşmesinde 17 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi olduğunu hatırlattığı ve bu rakamın dışında hiçbir ücreti kabul etmeyecekleri mesajını gönderdiği öğrenildi. Hem forvette hem de sol kanatta görev yapan Sow, geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonlukta, attığı kritik gollerle önemli bir haya sahip olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ