MENÜ

"Koşmayanı harcarım"

Yeni sezonda Aslan'ı 4-2-3-1 düzeniyle oynatacak olan İtalyan hoca, Burak'ın arkasında görev yapacak üçlüden de çok sayıda gol bekliyor. Tek istediği ise takımın hız kazanması. Mevcut tempodan hiç memnun olmayan Prandelli, “Koşmayanı harcarım” diyerek öğrencilerini uyarıyor.

"Koşmayanı harcarım"

Cesare Prandelli, yeni sezonda 4-2-3-1 düzeninde oynatacağı takımının hücum hattından skor üretmesini bekliyor. İleri uçta Burak’a görev verecek olan İtalyan hoca, onun arkasında şans bulacak Bruma, Sneijder, Olcan, Umut, Aydın ve Emre gibi oyuncuların çok sayıda gol atmasını istiyor. Ancak ciddi bir sıkıntısı var; o da takımın temposu. Hazırlık maçlarında gördüğü performanstan hiç memnun olmayan İtalyan çalıştırıcı, takımın hız kazanmasını istiyor. Bunun için de öncelikle kadrodaki kondisyon seviyesinin en üst seviyeye çıkmasını amaçlıyor. Geçen sezonki maçları da izleyen Prandelli, bu takımı bu kadar yavaşlatan şeyin ne olduğunu araştırmaya başladı. Planlarını yaparken, oyuncularıyla da konuşan deneyimli teknik adam, “Koşmayanı harcarım” diyerek gözdağı vermeyi de ihmal etmiyor. İkinci kamp sonrasında kadrodaki futbolcu sayısını 25’e düşürecek olan Prandelli, tercih yaparken tempo ve hız konusuna özellikle dikkat edecek.

Futbolcular da gayretli

Cesare Prandelli’nin istekleri şu ana kadar takım tarafından da gayet olumlu karşılandı. İtalyan teknik adamın cana yakın ve samimi tavrı, oyuncuları bir hayli memnun ediyor. Onlara sıcak ve insancıl davrandığı için de oyuncuların normal üstü bir gayretle idman yaptığı belirtiliyor. Takımdaki bu istek de şimdilik Prandelli’yi memnun ediyor. Oyuncuların geleceğiyle ilgili net kararlar ise ikinci kamp sonrasında alınacak.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ