MENÜ

Kaptan Clasie'den itiraf

Hollanda ekibinin kaptanı Jordy Clasie, “Takımdan ayrılan önemli oyuncuların yerlerini dolduramadık. Beşiktaş'a karşı bir gol fırsatı bile yaratamadık. Gerçekten hayal kırıklığına uğramış durumdayım” dedi

Kaptan Clasie'den itiraf

Yeni sezon öncesinde Pelle başta olmak üzere Janmaat, Martins Indi ve De Vrij gibi önemli isimlerini satan Feyenoord, bu isimlerin yerini dolduramamanın zararını, Beşiktaş karşısında yaşadı.

Kırmızı-Beyazlılar’ın kaptanı Jordy Clasie, başta bu konu olmak üzere, mücadeleyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2014 Dünya Kupası’nda Hollanda Milli Takımı’nın da kadrosunda yer alan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Hayal kırıklığına uğradım. Bir gol fırsatı bile yaratamadık. Bu kadar kolay gol yerseniz, maçları kazanmanız zor olur. Böyle iyi takımlara karşı oynarken sonuçları detaylar belirler. 3-0, 4-0 kaybetseydik şansımız olmazdı. Ama şimdi zor da olsa bir şansımız vardı. Pelle, Janmaat, De Vrij ve Martins Indi’nin ayrılacağını yönetim daha önceden biliyordu. Takıma yeni oyuncuların zamanında transfer edilemesinden dolayı çok üzgünüm. Ayrıca alınan sonuçtan dolayı da taraftarlarımızdan özür diliyorum” diye konuştu.

Immers: Çok kötüydük

Takımı devre arasında uyardığını belirten Clasie, “Rakip kaleye inemedik. Top hep bizim kalenin önündeydi. İkinci yarı bunu değiştirmezsek, işimizin daha zor olacağını söyledim” açıklamasını yaptı. İkinci yarıda vurduğu kafa vuruşunu kaleci Tolga’nın çıkardığı Immers ise, “Evimizde kaybetmek planlarımızı bozdu. Çok kötü oynadık ve bu skoru hak ettik. İstanbul’da daha da zor bir 90 dakika bizleri bekliyor” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ