MENÜ

İlk bomba patladı: Essait Belkalem

Fırtına, ilk yabancı transferini gerçekleştirdi. 24 yaşındaki Cezayirli stoper Essait Belkalem, dün Münih'e giderek Trabzonspor kampına katıldı. Bordo-Mavili formasıyla poz veren yıldız futbolcu oldukça heyecanlıydı

İlk bomba patladı: Essait Belkalem

Trabzonspor’un yeni sezon öncesi ilk yabancı transferi Essait Belkalem, kampa katıldı. Bordo-Mavili ekibin İngiltere’nin Watford kulübünden satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Cezayirli stoper Belkalem, dün sabah saatlerinde Almanya’nın Münih kentine geldi. Belkalem’i havalimanında karşılayan idari menacer yardımcısı Selçuk Okan, Cezayirli oyuncuyu alarak karayoluyla takımın kamp yaptığı Hall in Tirol kasabasına geldi. Takımın kamp yaptığı otelin önünde Belkalem’i karşılayan genel menacer Serhat Altıncı, futbolcunun sağlık kontrolünden geçeceğini açıkladı. Belkalem burada Bordo-Mavili formayla da görüntü verdikten sonra teknik direktör Vahid Halilhodzic ile görüştü. Bu arada Bordo- Mavili kulüpten Belkalem’in transferiyle ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Essaid Belkalem’in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Halilhodzic böyle istedi


Hatırlanacağı üzere Vahid Halilhodzic, gündemdeki diğer isimler Bougherra ile Medjani’nin yaşlarının ilerlemiş olması nedeniyle tercihini 24 yaşındaki Belkalem’den yana kullanmıştı. Eğer Cezayirli futbolcu sezon içerisinde iyi bir performans ortaya koyarsa, Bordo- Mavililer genç yeteneğin bonservisini alarak kendisinden önümüzdeki sezonlarda da faydalanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ