MENÜ

Egemen'de büyük şok!

Yaşadığı sakatlık nedeniyle tam 5 ay sahalardan uzak kalan Egemen Korkmaz, önceki gün Münih'te ameliyat oldu. Yıldız futbolcunun sahalara dönüş tarihi, sezonun ikinci yarısına sarktı, moraller bozuldu.

Egemen'de büyük şok!

Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezonun en şanssız ismi Egemen Korkmaz’dı. Takımın şampiyonlukla kapattığı sezonda, sol diz ekleminde yaşadığı sakatlık nedeniyle sadece 21 resmi maçta görev yapabildi. “İki hafta sonra sahalara dönecek”, “1 aya kalmaz iyileşir” açıklamaları yapıldı ancak tecrübeli savunmacı bir türlü iyileşemedi. Herkesin beklentisi, yeni sezonda Egemen Korkmaz’ın yeniden formasına kavuşacağı yönündeydi. Ancak yine olmadı. Sol dizindeki sakatlığından bir türlü kurtulamayan Egemen, Topuk Tesisleri’ndeki kamp etabındaki çalışmalarda yer alamadı. Yıldız futbolcunun bıçak altına yatması gerektiği açıklaması geldi. Ve Egemen önceki gün Almanya’nın Münih şehrinde Dr. Boenish tarafından ameliyat edildi.

Aziz Yıldırım kararlı!

Resmi siteden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Egemen’in sol dizinden başarılı bir operasyon geçirdiği belirtilerek, “6 hafta kadar rehabilitasyon ve tedavisine devam edilecektir. 6 hafta sonra yapılacak kontrollerin ardından saha çalışmaları planlanacaktır” ifadeleri kullanıldı. Ancak milli futbolcunun, sezonun ikinci yarısından önce sahalada dönmesinin çok zor olduğu öğrenildi. Egemen’in daha şimdiden sezonun yarısını kaçıracağı belli olmasına rağmen başkan Aziz Yıldırım, takviye yapmama konusundaki ısrarını sürdürüyor. Ersun Yanal ise onun yokluğunda savunmayı nasıl kuracağını düşünmeye devam ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ