MENÜ

Birbirlerini övdüler

Diego Ribas, önceki gün takıma katılan Emenike'ye övgüler yağdırdı, “Çok kaliteli bir golcü” dedi. Emenike ise, “Onunla birlikte 4. yıldıza ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Birbirlerini övdüler

Sarı-Lacivertliler’in yeni 10 numarası Diego Ribas, önceki gün takımın İngiltere kampına katılan Emmanuel Emenike’yle tanıştı. İki futbolcu da adeta birbirlerine övgüler yağdırdı. Dünya Kupası’nda Nijerya’yı ve Emenike’yi yakından takip ettiğini söyleyen Sambacı, “Takım olarak başarı yakalayamadınız. Ancak sen performansınla ön plana çıkmayı başardın. Çok kaliteli bir golcü olduğunu gösterdin” ifadelerini kullandı. Diego Ribas ile ilk kez tanışan Emenike de yeni takım arkadaşından aşağı kalmadı. O da büyük övgüler yağdırdığı Brezilyalı orta saha oyuncusu için, “Dünyaca ünlü, kalitesi ve klası tartışılmaz bir futbolcu. Onunla birlikte bu sezonki en büyük hedefimiz olan 4. yıldıza ulaşacağımıza inanıyorum. Artık çok daha güçlü bir takım olduk” diye konuştu. Yeni sezonda Fenerbahçe’nin hücumdaki en büyük silahı olacak iki oyuncunun kısa sürede samimi bir ilişki kurması dikkat çekti.

‘Ne ayrılması! Burada mutluyum’

Emmanuel Emenike, hakkında çıkan transfer iddialarına açıklık getirdi. Dünya Kupası’ndaki performansının ardından bu haberlerin arttığına dikkat çeken Nijeryalı yıldız, “Benim kimseyle bir görüşmem olmadı ancak menacerime teklifler geldiğini biliyorum. Ama transfer iddialarıda biraz abartıldı. Ben Fenerbahçe forması giymekten çok mutluyum. Burada yapacağım daha çok iş var” ifadelerini kullandı. Emenike’nin adı son dönemde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile anılıyordu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ