MENÜ

Schumacher'in uçağı satışta

Geçtiğimiz yıl 29 Aralık tarihinde geçirdiği kayak kazası nedeniyle uzun süre komada kalan ve son olarak İsviçre'de bir rehabilitasyon kliniğine yatırıldığı bilinen Michael Schumacher'in Ağustos ayı sonunda evine döneceği ifade ediliyor.

Schumacher'in uçağı satışta

Komadan uyandıktan sonra çok uzun ve zorlu bir rehabiliyasyon sürecine başlayan Michael Schumacher'in, gelen son haberlere göre rehabilitasyonda gösterdiği hızlı gelişim ışığında Ağustos ayının sonuna doğru evine dönebileceği ifade ediliyor.

Uzmanlar her ne kadar Schumacher'in durumunda bir hastanın evde rehabilitasyonunu sürdürmesini doğru bulmasalar da, Michael Schumacher gibi yarım milyar doları aşkın servete sahip birisi için, evinin bir kişisel tıp merkezine dönüştürülmesinin sorun olmayacağı ifade ediliyor.

Gelen haberlere göre ayrıca Michael Schumacher ailesi ile göz temasıyla iletişim kurabiliyor, ayrıca ay sonuna doğru ağızla kontrol edilebilen bir tekerlekli sandalyeyle hareket de edebiliyor olacak.

Schumacher hakkındaki bir diğer olumlu gelişme ise, Hırvatistan'daki bir hastanede bir grup doktor tarafından geliştirilen ve benzer durumdaki bazı hastaların yeniden yürüyüp konuşabilmelerini sağlayabilen bir ileri teknoloji ürünü mikroçip.

Zagreb Üniversitesinden bir grup bilimadamının geliştirdiği mikroçipin daha önce olumlu sonuçlar verdiği ifade edilirken, Schumacher ailesinin bu cihaz için iletişimde olduğu doğrulandı ancak konu ile ilgili başka bir bilgiye ulaşılamıyor.

Son olarak ise Schumacher'in yıllardır kullandığı ve dünyayının etrafını yarıştan yarışa, ülkeden ülkeye kat ettiği Falcon 200EX model jeti eşi tarafından satışa çıkarıldı.

Kuyruğunda Schumacher'in imzası olan MS harfleri bulunan özel üretim jetin yıllar önce 33.6 milyon dolara laındığı ve Corinna Schumacher'in 26.9 milyon dolardan satışa koyduğu ifade ediliyor.

Jetin satışı ayrıca dış basın tarafından, Schumacher için uzun seyahatlerin ve aktif günlerin de artık sonu geldiği şeklinde yorumlandı.

(turkiyef1)

Haberin Devamı
YORUM YAZ