MENÜ

İşte Fenerbahçe aşkı

İstanbul'da dün öğlen sıcağında taraftarlar, Fenerbahçeli futbolcuların Şükrü Saracoğlu'ndaki imza günü etkinliğine adeta akın etti. Sarı- Lacivertli binlerce taraftar, stadın etrafında uzun kuyruklar oluşturdu.

İşte Fenerbahçe aşkı

Sarı-Lacivertliler’in yıldızları Emre Belözoğlu, Diego Ribas, Moussa Sow ve Caner Erkin, dün taraftarlarla bir araya geldi. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Fenerium Mağazası’ndaki imza günü etkinliğine katılan futbolcular, taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı. Sıcak havaya rağmen sabahın erken saatlerinde mağaza önünde kuyruğa giren taraftarlar, futbolcularla fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Binlerce Fenerbahçeli, nemle birlikte 35 dereceye kadar çıkan sıcak havaya rağmen organizasyona yoğun ilgi gösterdi. Normalde 10.30’da başlayıp, 12.30’da sona ermesi planlanan imza günü, ilgi sebebiyle 13.00’e uzatıldı. İngiltere yolculuğu için stattan ayrılmak zorunda kalan futbolcuları göremeyenlere ise bir sonraki imza gününde ilk sırayı almaları için öncelik kartları dağıtıldı.

‘Herkese teşekkür ederiz’

Oyunculardan kaptan Emre Belözoğlu, gelen herkese teşekkür ederken, “Yıllardan beri en büyük destekçimiz taraftarlarımız. En sıkıntılı dönemlerimizi onlar sayesinde aştık. Biz de taraftarımızın isteklerini kırmamaya çalışıyoruz. Diego gibi çok doğru bir transfer yaptık. Güzel günler bizi bekliyor” dedi. Diego ise “Taraftarın ne kadar mükemmel olduğunu şu ana kadar görme fırsatı buldum. Onların önünde oynayacağım için çok mutluyum. Onları sevindirmek adına elimizden geleni yapacağız” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ