MENÜ

Fulham'a Ruiz baskısı

Bryan Ruiz, İngiliz ekibine ayrılmak istediğini söyledi, Beşiktaş baskıyı artırdı. Bonservisi 6 milyon Euro'ya düşürülen Kosta Rikalı yıldız için Kartal, 5 milyon Euro'yu aşmamak konusunda ısrarcı.

Fulham'a Ruiz baskısı

Beşiktaş’ın 10 numara olarak düşündüğü isimler arasında ilk hedef, şu aşamada Fulham’da forma giyen Bryan Ruiz olarak gösteriliyor.28 yaşındaki orta saha oyuncusunun menacerleriyle yapılan görüşmelerden olumlu yanıt alan Siyah-Beyazlılar, futbolcunun da Türkiye’ye gelmek konusunda oldukça olumlu düşünmesiyle tüm kozları eline geçirdi. Başkan Fikret Orman ve kurmayları, en kısa zamanda İngiliz ekibiyle yapılacak pazarlıkları sonlandırarak bir an önce Ruiz’i takıma kazandırmak istiyor. İşte bu doğrultuda Fulham’ın kapıyı 8 milyon Euro’dan açmasına rağmen, bu fiyatı daha da aşağıya çektiği bildirildi. Bir süredir süren temaslar sonrasında rakamın, 6 milyon Euro’ya kadar indiği vurgulandı.

Sözleşmesi de bitiyor


Ancak bu transfer için 5 milyon Euro’luk bir bütçe ayıran Siyah- Beyazlılar’ın, uygun koşullarda Ruiz’in bonservisini almayı kafaya koyduğu vurgulandı. Fulham’ın da, sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitecek olan Kosta Rikalı oyuncudan para kazanmak istediği ve serbest gideceğine, parayla satılmasını ön planda tuttuğu konuşuluyor. Bunu da bir koz olarak kullanacak Beşiktaş yönetiminin, önümüzdeki haftaya kadar karşı tarafla el sıkışması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ