MENÜ

Feyenoord'dan iki transfer

Beşiktaş'ın rakibi Feyenoord, Türk asıllı Bilal Başacıkoğlu ve Luke Wilkshire'yi kadrosuna kattı

Feyenoord'dan iki transfer

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Beşiktaş’a 2-1 yenilen Feyenoord, Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredevisie) ekiplerinden Heerenveen’in formasını giyen Türk asıllı Bilal Başacıkoğlu ve Dinamo Moskova’da oynayan Luke Wilkshire’yi transfer etti.

Kulüp tarafından yapılana açıklamada, 19 yaşındaki Başacıkoğlu’nun 4, Wilkshire’nin ise bir yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Sağ kanat oyuncusu Başacıkoğlu’nun 14, Wilkshire’nin ise 2 numaralı formayı giyecekleri kaydedildi.

Başacıkoğlu’nun transferinden dolayı mutlu olduklarını belirten Feyenoord Genel Menajeri Martin van Geel, genç yıldızın kendini daha da geliştirebileceğini kaydetti. Sağlık kontrolünden geçip takım arkadaşlarıyla vedalaşan Başacıkoğlu ise De Telegraaf gazetesine yaptığı açıklamada, transferinin çok hızlı geliştiğini söyledi. Yaklaşık bir yıldır Heerenveen’in ilk 11’inde sahaya çıkan Başacıkoğlu, geçen sezon oynadığı 25 maçta 6 gol attı.

Feyenoord’un her iki transferinin UEFA kriterleri gereği önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş maçında formaya giyemeyeceği belirtildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ