MENÜ

Demba Ba çok yakında

Kartal'ın flaş transferi maça sürpriz şekilde yedek başladı. 59'da sahaya giren Senegalli çok hazır görünmedi ancak tecrübesiyle idare etti.

Demba Ba çok yakında

Beşiktaş’ın bu sezonki en flaş transferi olan Demba Ba, Feyenoord mücadelesine sürpriz şekilde yedek başladı. Teknik direktör Slaven Bilic, kampın formda isimlerinden olan Mustafa Pektemek’e formayı teslim etti. Demba Ba, 59. dakikada sahaya ayak bastı. Çok az topla buluşabilen siyahi yıldız, henüz hazır bir görüntü çizmese de tecrübesiyle durumu idare etti. Toplam 8 kez topla buluşan Demba Ba, 3 pasında arkadaşlarını bulmayı başardı. İki kez hatalı pas veren yıldız oyuncu, pozisyona girmekte zorlandı. Kondisyon eksiği gözlenen Demba Ba, zaman zaman hücumda top tutarak oyunu soğutmaya çalıştı.

‘Zamana ihtiyacım var’
90 dakika sonunda galip geldikleri için çok mutlu olduğunu söyleyen Demba Ba, takıma adapte olmak için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu belirtti. Rövanşın çok zorlu geçeceğini vurgulayan Senegalli forvet, “Beraberlik bile tur atlamamız için yetiyor ancak bir kez daha kazanıp, üst tura çıkmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ