MENÜ

Bu muydu cehennem!

Feyenoord'lu futbolseverler için, “Hollanda'nın en ateşi taraftarları. De Kuip Stadı'nı rakipler için cehenneme çeviriyorlar” yorumları yapılmıştı.

Bu muydu cehennem!

Beşiktaş maçının biletleri kısa sürede tükenince, Kara Kartal’ı çok zorlu bir deplasmanın beklediği yönündeki görüşler ağırlık kazandı. Maç başlarken, Feyenoord taraftarları oldukça coşkuluydu. Ancak bu coşkuları kısa sürdü. Mustafa’nın 13. dakikadaki golüyle birlikte her şey tersine döndü. “Cehennem” denen De Kuip Stadı’nda 50 bin Hollandalı sustu, takımlarını bu mücadele yalnız bırakmayan yaklaşık 2 bin 500 Beşiktaş taraftarının tezahüratları duyuldu. Karşılaşma sonunda Beşiktaşlı taraftarlar, “Siz asıl cehennemi İstanbul’da görün” yorumları yaptı.

Döner bıçaklı gerginlik

Karşılaşma öncesinde Almanya’da bir gurbetçi taraftarın, sosyal medya üzerinden yaptığı tehditler Hollandalılar’ı korkuttu. Taraftarın döner bıçaklı fotoğrafını koyarak tehdit içerikli mesajlar paylaşmasının
ardından Hollanda polisi güvenlik önlemlerini artırdı. Hollanda-Almanya sınırında geniş önlemler alındı. Kent merkezinde bir ara iki takım taraftarları karşı karşıya geldi. Ancak polisin hemen araya girerek barikat kurması sayesinde olay çıkması engellendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ