MENÜ

Beşiktaş'tan iki yolcu

Beşiktaş, Muhammed Demirci'yi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiraladı. Siyah Beyazlılar, aynı zamanda kaleci Günay Güvenç'in kiralık olarak gönderilmesi için Mersin İdmanyurdu ile görüştüklerini borsaya bildirdi.

Beşiktaş'tan iki yolcu

Siyah Beyazlılar'da beklenen çıkışı yakalayaman genç futbolcu Muhammed Demirci'nin başka bir takıma kiralanacağı öğrenilmişti. Genç futbolcu Bilic döneminde A takımda bazı maçlarda yer bulmuş ancak istikrarı yakalamayamıştı. PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaşlı Muhammed Demirci ile bir yıllığına anlaştı.

Kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güçlü bir kadro kurmak için gerçekleştirilen transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Bu kapsamda bir süredir görüştükleri Beşiktaşlı oyuncuyla anlaştıklarını belirten Gözegir, "Muhammed bugün kampa katılacak. Bir yıllığına kiralık olarak anlaşma sağladığımız futbolcuyla pazartesi günü sözleşme imzalamayı planlıyoruz" diye konuştu.
Gözegir, ihtiyaç duyulan bazı bölgelere transfer yapacaklarını sözlerine ekledi.

Günay Güvenç Mersin'e

Geçen sezon Stuttgarter Kickers takımından 200 bin Euro'ya alınan genç kaleci Günay Güvenç, transfer edildikten hemen sonra Adanaspor'a kiralanmıştı. Siyah Beyazlılar'ın hazırlık kampında yer alan Günay'ın yeni sezon için Süper Lig'e bu sezon çıkan Mersin İdmanyurdu'na kiralanması konusunda görüşmelere başlandığı da KAP'a bildirildi.

KAP'a bildirildi


- Oyuncumuz Günay Güvenç'in Mersin İdman Yurdu Kulübüne kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ