MENÜ

Başkan sahaya indi

İbrahim Hacıosmanoğlu dün kampa katıldı. İdmanı izleyen başkan, ardından Halilhodzic ile görüşüp, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Hacıosmanoğlu burada yaptığı açıklamada, “Forvet transferinin müjdesini, Trabzon'da vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan sahaya indi

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu adeta çıkarma yaptı. Sürekli, “Takıma 7-8 transfer lazım” diyen Bosnalı da taleplerinin yavaş yavaş gerçekleşmesi nedeniyle mutlu olduğu gözlendi. Forvet transferinin birkaç güne kadar açıklayacaklarını belirten Başkan, “Hocamızla zaten devamlı görüşüyoruz. Onun ihtiyaç duyduğu mevkiiler var, belirlediği oyuncuları almaya çalışıyoruz. Gönül isterdi ki burada kampta olsun hepsi. Hem kulübün menfaatlerini korumaya çalışıyoruz hem de hocanın istediği üst düzeyde takıma hizmet edecek oyuncuları alalım diye uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘3 takviye yapılacak’

Halilhodzic’in isteğiyle en az 3 oyuncu daha alacaklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, “Kamp sonuna kadar nasip olursa ihtiyaç duyulan mevkiiler var. Onunla ilgili oyuncular da bu kampa yetişmeyecek ama buradan döndükten sonra hep beraber Trabzon'da çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ