MENÜ

Semazen Djalma

Süper Lig takımlarının kamplarını adım adım takip eden FANATİK bir kez daha farkını gösterdi. Konyaspor'un yıldızı Djalma Campos, yazarımız Tunç Kayacı'nın aldığı Semazen kostümünü işte böyle giydi.

Semazen Djalma

Kasımpaşa formasıyla tanıdık onu. Porto’dan kiralanmıştı. İstanbul ekibinde 22 Süper Lig maçında forma giydi. 3 gol 9 asistlik performansıyla kalitesini ispatlamakta gecikmedi. Kasımpaşa yeni sezonda düşünmeyince Konyaspor devreye girdi, transferi bitirdi. Mesut Bakkal’ın oynattığı dikkat çeken hücum futbolunun en önemli ismiydi. 27 yaşındaki futbolcu geçen sezonu da 28 maçta 6 gol 5 asistle tamamladı. Süper Lig ve Avrupa takımlarının listesine giren Angola’lı golcü için yoğun uğraşlar veren Konyaspor mutlu sona ulaştı. Djalma bir yıl daha kiralandı. Yeşil-Beyazlılar’ın yıldızıyla Hollanda kampında bir araya geldik. Konya şehrinin tarihi yapısına hayranlığını bildiğimiz Djalma’ya, Mesnevi akımının simgesi olan Semazen kostümü hediye ettik. Seve seve giydi, foto muhabirimiz Serkan Hacıoğlu’na renkli pozlar verdi. Yüksek top tekniği ile rakiplerini etrafında döndürmeye hazırlanan Djalma, mesaj göndermeyi de ihmal etmedi: Bu sezon inanıyorum ki Konyaspor için her şey çok güzel
olacak. Tabii ki benim için de öyle. Takımıma büyük katkı vermek istiyorum. Taraftarlarımız bize destek vermeyi ihmal etmesin.”

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ