MENÜ

Raul Meireles satılık!

Sarı-Lacivertliler'deki geleceği tartışma konusu olan Raul Meireles'e yol göründü! Yeni sezonda şans bulması zorlaşan Portekizli için teknik ekip, “Satılabilir” raporu verdi. Talipleri West Ham, Zenit ve Porto'dan gelen teklifler değerlendirilecek.

Raul Meireles satılık!

Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızının geleceği tartışma konusu oldu. Brezilya’daki Dünya Kupası’nda da hayal kırıklığı yaratan isimlerden olan Raul Meireles, yeni sezonda 5+3+1 olacak yabancı kontejanı nedeniyle teknik heyetin gözünde ikinci plana düştü. Yani tecrübeli futbolcunun yedek kulübesine oturmasına kesin gözüyle bakılıyor. Meireles’in yüksek maliyetini göz önünde bulunduran Sarı-Lacivertliler’in 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Chelsea’den transfer ettiği 31 yaşındaki oyuncuyu bu nedenle beklentileri karşılayacak bir bedelle satmayı planladığı öğrenildi. 31 yaşındaki oyuncuyu İngiliz ekiplerinden West Ham, Rusya Premier Lig’in dev takımlarından Zenit ve ülkesinden Porto’nun istediği iddia ediliyor. Edinilen bilgiye göre kulübe şu ana kadar yapılmış resmi bir teklif yok. Menacerleraracılığıyla kulübe iletilen teklifler resmiyet kazandığı takdirde yönetimin Meireles için en yüksek miktarı verecek takımla anlaşmaya varacağı belirtiliyor.

‘Gitmesi mantıklı’


Fenerbahçe Yönetimi’nin, Meireles konusunda aldığı bu kararda teknik heyetin verdiği rapor etkili oldu. Ersun Yanal’ın, “Kalitesi tartışılmaz. Kalırsa elbet faydalanırız. Ancak kulüp menfaatleri doğrultusunda bir teklif geldiği takdirde, kulübede kalmasındansa satılması daha mantıklı olur” dediği öğrenildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ