MENÜ

'Kazanmaya geldik!'

Tam 1694 gün sonra Devler Ligi arenasındaki ilk sınavına Feyenoord karşısında çıkacak Beşiktaş'ta Slaven Bilic, "Galibiyeti hedefliyoruz. Rakibe karşı ise tüm önlemlerimizi almış durumdayız" diye konuştu.

'Kazanmaya geldik!'

Son iki sezonda UEFA'nın verdiği cezalar sebebiyle Avrupa kupalarından uzak kalan Beşiktaş, sezonun ilk resmi sınavını Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda bu akşam saat 21.00'de Feyenoord'la yapacak. Deplasmandaki ilk sınav öncesi Siyah-Beyazlılar, Devler Ligi organizasyonu adı altında ise tam 1694 gün sonra sahne alacak. En son grup maçında CSKA Moskova’ya 8 Aralık 2009'da 2-1 yenilen ekibimizde teknik direktör Slaven Bilic, Hollanda'da hedeflerinin kazanmak olduğunu söyledi. Son antrenmanını maçın oynanacağı De Kuip Stadı'nda gerçekleştiren Kartal'da Bilic, "Rakibimiz, kadro anlamında geniş kapsamlı bir revizyona gitti. Ancak hem alt yapıdan hem de başka yapılan takviyelerle mevcut bir kadro oluşturmayı başardılar. Elbette ilk maçı kendi sahalarında oynamaları onlar için bir avantaj olacak. Ancak biz kendi işimize bakacağız" diye konuştu.

'Rövanşı düşünmüyoruz...'

"Gol yemenin ya da gol atmanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz" diyerek sözlerine devam eden Hırvat hoca, "Tüm planlarımızı yaptık. Maç içindeki gelişmelere göre önlemlerimizi de almış durumdayız. Oyun planımızda geri çekilip, beklemek gibi bir şey söz konusu değil. Çıkıp en iyisini ortaya koyacağız. Galibiyeti hedefliyoruz. İstanbul'daki rövanşı hesaba katmadan, bunu tek bir final olarak düşüneceğiz" ifadelerini kullandı.



Feyenoord'un muhtemel ilk 11'i: Mulder,Van Beek, Kongolo, Boulahrouz, Mathijsen, Vİlhena, Immers, Steenvoorden, Nelom, Verhoek, Boetius
Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i: Tolga, İsmail, Serdar, Ersan, Franco, Atiba, Necip, Olcay, Oğuzhan, Holosko, Demba Ba
Saat: 21.00
Stat: De Kuip
Yayın: Digitürk salon 3

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ