MENÜ

Kadlec savaşı kazandı

Topuk Yaylası kampının yıldızları arasında yer alan Kadlec, teknik heyetin gözüne girdi. Geçen sezon ismi gönderilecekler listesine yazılan Çek futbolcunun savunmada yeri neredeyse garanti!

Kadlec savaşı kazandı

Geçtiğimiz yıl ihtiyaç halinde sahaya sürülen Fenerbahçe’nin Çek yıldızı Michal Kadlec, yeni sezon öncesi formaya göz kırpıyor. Topuk Yaylası’nda 12 gün süren kamp çalışmalarında performansıyla teknik heyetin gözüne giren tecrübeli futbolcu; Bekir, Egemen, Alves ve Serdar’ın forma savaşı verdiği savunmanın en güçlü adaylarından biri olarak öne çıktı. Geçtiğimiz sezonun ardından gönderilmesi düşünülen yabancılar arasında yer alan Kadlec, Topuk Yaylası’ndaki performansıyla kalmayı garantilerken, bu oyuncuya teknik direktör Ersun Yanal’ın da yeni sezonda 11’de şans vermesi bekleniyor.

Kapıdan döndü!

Yeni sezona yetişecek olmasına rağmen uzun süren sakatlığı nedeniyle eksikleri bulunan Egemen, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında düşüşe geçen ve sürekli gideceği iddia edilen Bruno Alves ile Serdar Kesimal’ın beklentileri karşılayamaması Çek yıldızı bir adım öne çıkarıyor. Bu durumu lehine çevirmek isteyen Kadlec de formayı kazanmak için elinden geleni yapıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ