MENÜ

İlk tercih Demba Ba

Siyah-Beyazlılar, Hollanda temsilcisi karşısında orta sahayı kalabalık tutacak. İleride ise tek forvet olarak ilk tercihin, yeni transfer Demba Ba olması yüksek ihtimal gözüküyor.

İlk tercih Demba Ba

Feyenoord karşılaşması öncesi teknik direktör Slaven Bilic, kafasındaki kadroyu oluşturmuş durumda... Hırvat çalıştırıcı, kaleyi beklendiği gibi Tolga Zengin'e emanet edecek. Sağ bekte Serdar Kurtuluş, solda ise İsmail Köybaşı'nın oynaması bekleniyor. Defansın ortasını Franco ve Ersan Gülüm'den kurmayı planlayan Bilic, orta sahayı ise kalabalık tutacak. Tecrübeli çalıştırıcının göbeği Necip Uysal, Atiba Hutchinson ve onların önünde Oğuzhan Özyakup'la kurmayı planladığı, kanatlarda ise Filip Holosko'yu sağda, Olcay Şahan'ı da solda kullanması düşünülüyor.

Tecrübe faktörü...

Tek forvet konusunda ekibiyle hem fikir olan Bilic'in, burada da forma seçiminde tercihini, Demba Ba-Mustafa Pektemek ikilisi arasında Ba'dan yana kullanacağı öğrenildi. Senegalli yıldızın Avrupa tecrübesinden yararlanmak isteyen Siyah-Beyazlılar, bu sayede de rakip savunmanın kolay kolay öne çıkmasını zorlaştırmaya çalışacak. Öte yandan Ba'nın, 19 numarayı istemesi sonrasında bu formayı giyen Pedro Franco'nun da kolaylık sağlayacağı bildirildi. Kolombiyalı oyuncunun bu jesti sonrası, 19'un Ba'ya verileceği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ