MENÜ

''Herkes Ibrahimovic'e karşıydı''

Barcelona'nın eski futbolcusu Dmytro Chygrynskiy 2009-2010 sezonunda Camp Nou'da beraber oynadığı Ibrahimovic'le ilgili açıklamalarda bulundu.

''Herkes Ibrahimovic'e karşıydı''

Barcelona'nın eski futbolcularından Dmytro Chygrynskiy 2009-2010 sezonunda beraber oynadığı Ibrahimovic için ilginç açıklamalarda bulundu. Dmytro Chygrynskiy o sezon Barcelona'da beraber forma giydikleri Ibrahimovic için daha önce bu kadar sağlam karakterli birisiyle tanışmadığını söyledi.

Sovietskiy Sport'a röportaj veren Dmytro Chygrynskiy konuşmasında: ''Bir çok insan Barcelona'da Ibrahimovic'e karşıydı. Ama o asla hiç birini önemsemezdi ve futbola konsantre olurdu. Bana bir keresinde: Antrenmanda en iyi olduğu zamanlarda maça tanrı gibi çıktığını söylemişti. Xavi ve Andres Iniesta'yı hiç düşünmeden azarlıyordu. Bir keresinde antrenmanda Xavi'ye ''seni hödük bu nasıl bir pas'' dediğini hatırlıyorum. Ibrahimovic'in dünyadaki en iyi futbolcu olduğunu söylemiyorum. Ancak insan olarak harika biri. Karakteri nedeniyle teknik direktörle bazı problemler yaşadı. Fakat benim için en iyisiydi.'' şeklinde konuştu.

Dmytro Chygrynskiy 2009 yılında Shakhtar Donetsk'ten Barcelona'ya gelmiş bir sezon sonra ise yine eski takımına dönmüştü.

spor365.com

Haberin Devamı
YORUM YAZ