MENÜ

‘Daha hızlı Diego'

Sepahan maçında görücüye çıkan Brezilyalı oyuncu herkesin beğenisini kazandı. Ersun Yanal da yıldız ismi tebrik etti, ama eksiklerini söylemeyi ihmal etmedi: Zamanlamayı daha iyi ayarlamalısın!

‘Daha hızlı Diego'

Fenerbahçe’nin Düzce’de oynadığı ilk hazırlık maçında taraftarın karşısına çıkan ve klas hareketleriyle beğeni kazanan yeni transfer Diego Ribas’la teknik direktör Ersun Yanal arasında geçen konuşmaların detaylarına FANATİK ulaştı. Yanal, takımla birlikte çıktığı ilk karşılaşma olmasına rağmen çabuk uyum sağladığı gözlenen Brezilyalı yıldızı tebrik etti, bu durumdan memnuniyetini dile getirdi. Oyuncusunu, “Bizimle birlikte çok başarılı olacağına, önemli işler yapacağına inanıyorum” diyerek motive eden tecrübeli çalıştırıcı, buna karşılık eksiklerini söylemeyi de ihmal etmedi. Geçen sezon oynattığı hücum odaklı futbol felsefesini Diego’nun gelişiyle geliştirmeyi planlayan Yanal, 29 yaşındaki futbolcuya, “Takım halinde hücum yaparken biraz daha hızlı davranmalısın, zamanlamayı daha iyi yapmalısın. Çünkü rakip kalede tehlikeli olabileceğimiz, skora gidebileceğimiz birkaç pozisyonda, arkadaşların ofsayta düştü. Zamanla bunu da aşacağız” dedi.

Saygıda kusur yok!

İlk geldiği günden bu yana arkadaşlarıyla çok samimi bir ilişki kuran Diego, kulüp çalışanlarına dahi yakın davrandığı için kısa sürede herkesin sempatisini kazandı. Yıldız oyuncunun, hocası Yanal’la girdiği diyaloglarda da oldukça saygılı ve ölçülü davrandığı belirtiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ