MENÜ

Arsenal'den Jenkinson'a ikaz

West-Ham'a kiralık olarak gönderilmesi gündeme gelen 22 yaşındaki doğma büyüme Arsenal hayranı ve Arsenal oyuncusu Carl Jenkinson bir skandala imza attı.

Arsenal'den Jenkinson'a ikaz

New Jersey'de taraftarlarla yapılan soru-cevap şeklinde geçen söyleşi sırasında konuyu değiştirip 'Tottenham denince aklınıza ne geliyor?' sorusuna taraftarlardan B... cevabı gelince, peki B.. deyince aklınıza ne geliyor ' sorusuna taraftarlardan gelen 'Tottenham' cevabı Arsenal kulübünü fena halde kızdırdı.

Taraftarlarla söyleşi sırasında yanında takım arkadaşları Gibbs, Ramsey, Wilshere ve Rosicky ,taraftarlarla karşılıklı olarak Tottenham kulübüne hakaret eden arkadaşları Jenkinson'a katılmadılar.

Arsenal'in cevabı

Durumu öğrenen Arsenal kulübü, 'Arsenal'i temsil ederken sorumluluklarını ve nasıl davranışta bulunman gerektiğini son defa hatırlatıyoruz' açıklamasını yapmakta gecikmedi.

Çocukluğundan beri Arsenal taraftarı olan bir başka Arsenal oyuncusu Jack Wilshere, Federasyon Kupası'nı kazandıktan sonra seyircilerle aynı diyaloğa girmiş ve kulüp tarafından sert bir şekilde uyarılmıştı.

Edip ADANIR / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ