MENÜ

Robinho'ya Bilic vetosu

Milan'la yollarını ayıracak olan Robinho için Slaven Bilic, olumsuz rapor verdi. Sambacı'nın eski performansından uzak olduğunu belirten Hırvat hoca, "Önceliğimiz 10 numara ve sağ bek" ifadelerini kullandı

Robinho'ya Bilic vetosu

İtalyan ekibi Milan'la yollarını ayırması artık an meselesi haline gelen Robinho, menacerler tarafından Beşiktaş'a önerilmişti.

Fiyatı 10 milyon Euro'dan 5 milyona düşen Sambacı'nın, sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek için yıllık ücretinde de 2.5 milyon Euro'ya kadar inebileceği ifade edilmişti. Milan'ın, yeni sezon kamp çalışmalarına dahil etmediği ve Türkiye'den Beşiktaş'a da önerdiği 30 yaşındaki oyuncuya, teknik direktör Slaven Bilic'ten olumsuz yanıt geldi. Bilic'in, "Robinho yıldız bir futbolcu ama, eski günlerinden çok uzakta. Forvet ve sol kanat, takım içinde en çok alternatifi olan bölge. Bizim öncelikle sağ bek ve 10 numaraya ihtiyacımız var" dediği bildirildi.

Menaceri de konuştu

Bu arada Robinho'nun menaceri Marisa Ramos da, FANATİK'e konuştu. Ramos, "Robinho'nun, Milan'daki geleceği parlak gözükmüyor. Bazı teklifler var ancak, henüz resmi bir şey yok. Beşiktaş'ın ilgisi olduğunu duyduk ama, bizimle henüz temasa geçen biri olmadı. Zaten Robinho'nun, kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşmesi var. Beşiktaş ya da başka bir takım onu almak isterse, önce Milan'la masaya oturması gerek. Sonrasında biz söz sahibi olabiliriz" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ