MENÜ

Lanzini planı

River Plate'in, "Lanzini'yi size verelim" açıklamasına, "Alın tepe tepe kullanın" cevabını veren Başkan Orman'ın aslında blöf yaptığı ortaya çıktı. Hedef; sadece Kartal'ın istediği oyuncunun, tıpkı Demba Ba'da olduğu gibi en uygun fiyata alınması

Lanzini planı

Siyah-Beyazlılar'da daha önce gündemden kaldırılan Manuel Lanzini konusunda Başkan Fikret Orman'ın, blöf yaptığı ortaya çıktı. Lanzini için kulübü River Plate'in görüşme sürecinde her gün farklı isteklerle Beşiktaş'ın kapısını çalması sonrası sinirler gerilmişti.

Bunun üzerine de Fikret Orman, "River Plate kulübü akşamdan sabaha fikir değiştiriyor. Zaten bizden başka da, Lanzini'yi isteyen kulüp yok. Olsaydı çoktan almışlardı. Sanki Amazon ormanlarından yeni bir Messi keşfedip alacağız. Alın tepe tepe kullanın" demişti.

Daha önce Tottenham ve Villarreal'in istediği genç yıldızın başka talibi kalmayınca River, 7 milyon Euro'dan, Kartal'ın istediği 4.5 milyon Euro'ya "Evet" mesajını göndermişti. İyice köşeye sıkıştılar Başkan Orman'ın, Chelsea'den Demba Ba'yı alırken de uyguladığı taktiğin bir benzerini River'a karşı da kullandığı ve istenen rakamı daha da aşağıya çekeceği ifade edildi. İyice köşeye sıkışan Arjantin ekibinin, 4.5 milyonun altına inmesinin an meselesi olduğu belirtiliyor. Hatırlanacağı gibi Ba'nın alınması sırasında bonservisi 9 milyon Euro'dan, 6 milyona kadar düşmüş ve ödeme planı da 1.5 milyon Euro peşin olmak üzere 4 taksite bölünmüştü.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ