MENÜ

Halilhodzic'ten baklava talebi

Sabah idmanından sonra gazetecilerle bayramlaşan Halilhodzic, “Benim hakkımda birçok haber yapıyorsunuz. Bir kere de baklava alıp gelin” diyerek espriyi patlattı.

Halilhodzic'ten baklava talebi

Avusturya’da kamp yapan Trabzonspor, sabah gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. 2 saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Bourceanu ve Kadir Keleş katılmadı.
Halilhodzic, antrenmanda gazetecilerle bayramlaştı. İlk olarak saha ortasında basın mensuplarına seslenerek “İyi bayramlar” diyen Halilhodzic, “Benim hakkımda birçok haber yapıyorsunuz. Bir kere de baklava alıp gelin” diyerek sitem etti. Boşnak çalıştırıcı, bir gazetecinin, “Sütlaç daha iyi değil mi?” şeklindeki sorusuna ise “Trabzon sütlacının yerini hiçbir şey tutamaz” yanıtını verdi. Bir gazetecinin,
“Ne söylediyseniz onu yazıyoruz” ifadesi üzerine de Halilhodzic, “Emin değilim tam olarak bilemiyorum” diye konuştu. Peki bugün baklava mı isterdiniz yoksa transfer mi?” şeklindeki soruya da deneyimli teknik adam, “Tabii ki transfer” diyerek cevap verdi.


Haberin Devamı
YORUM YAZ