MENÜ

Fellaini yarı fiyatına!

Manchester United, geçen sezon Everton'dan 27.5 Milyon Pound'a transfer ettiği Maruane Fellaini'yi Napoli'ye göndermek üzere...

Fellaini yarı fiyatına!

United kulübü bonservisiyle göndermek isterken Napoli'nin teklifi bir sene kiralık olarak belirtildi. Fellaini'nin menajerlerinin Napoli teknik direktörü ile yaptığı görüşme sonrası bu transfer kesinlik kazanacak.

Napoli hocası Rafael Benitez, Fellaini'nin kariyerinde yeni bir sayfa açması için Napoli'nin en uygun kulüp plduğunu belirtti. Van Gaal'ın kesinlikle kadroda görmek istemediği Fellaini Napoli'de oynamak istiyor.

Kagawa Dortmund'a geri dönüyor
Van Gaal'ın takımda göndermek istediği bir başka futbolcu ise Kagawa. İki sene önce Dortmund'tan transfer edilen futbolcu için United 12 Milyon Pound ödemişti. Bu ödediği rakama yakın bir bonsevis bedeliyle göndermek amacında.

Nani ve Anderson için tekliflere açık
United kulübü Van Gaal'ın kadroda görmek istemediği Nani için Juventus 10 Milyon Pound teklifte bulundu. Anderson geçen sezonu kiralık olarak Fiorentina'da tamamladı. United'ta oynadığı 7 senede 125 defa forma giyen futbolcuyutekrar kiralık olarak gönderebilir.

Van Gaal'ın transfer listesinin başında üç stoper Vermaelen, Hummels, Stefan de Vrij bulunuyor. Hollandalı çalıştırıcının diğer iki hedefi defansa dönük orta saha oyuncusu Daley Blind ve kanat oyuncusu Di Maria...

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ