MENÜ

10 madalya ile döndüler

Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonası'nda 2 altın ve 8 bronz madalya kazanan Milli Takımımız, Ankara'da çiceklerle karşılandı

10 madalya ile döndüler

Azerbaycan’ın Başkent’i Bakü’de gerçekleştirilen Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonası’nda 2 altın ve 8 bronz madalya kazanan Milli Takımımız, Ankara Esenboğa Havaalanı’nda çiçeklerle karşılandı.

Türkiye Tekvando Federasyonu yetkilileri ve sporcuların ailelerinin katıldığı karşılamada, sporculara ile antrenörlere çiçekten kolye takıldı.

Kafileye eşlik eden Federasyon Dış İlişkiler Koordinatörü Ali Sağırkaya, turnuvada 20 kişiden oluşan ekipten 10’unun madalya almasının, büyük bir başarı olduğunu söyledi. Federasyon olarak, 2020 Olimpiyatları’na hazırlık aşamasında altyapıya çok önem verdiklerini söyleyen Sağırkaya, “Bu şampiyona, altyapıya verdiğimiz önemin semeresini aldığımızı gösteriyor” dedi. ‘Başarıyı kalıcı kılmalıyız’ “Yeni Servet Tazegüller, yeni Nur Tatarlar yolda, geliyor. Aynı zamanda Ramazan Bayramı olması nedeniyle madalyalarımızı, Türk milletine ve zulme uğrayan Gazze’deki Filistinli Müslüman kardeşlerimize armağan ediyoruz” diyen Sağırkaya, “Zirveyi elde edebilmek için milli takım sporcularımızı sıkça turnuvalara götürüyoruz. Tekvandoda başarıyı kalıcı kılmak için hep birlikte çalışıyoruz” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ